VERZENDING en LEVERING

Voordat de goederen verzonden worden ontvangt de koper een bevestigingsmail met daarbij ook een factuur als pdf.

Wij verzenden standaard via DPD en hanteren volgende tarieven:

 

Aan huis  

Pick up point. 

Gratis verzending

België

€5,50

€3,95

Vanaf €40

Nederland

€6,95

€5,95

Vanaf €80

Luxemburg

€6,95

n.v.t.

Vanaf €150

Frankrijk

€9,95

n.v.t.

Vanaf €150

Duitsland

€7,95

n.v.t.

Vanaf €150

Door het verzenden met DPD zijn onze pakketjes verzekerd tot een waarde van €520; 

Leveringstermijn schommelt tussen de 1 en 3 werkdagen. Leveringstermijnen zijn echter steeds indicatief.
Een online betaling ontvangen wij onmiddellijk en vaak gaat je pakje diezelfde dag nog de deur uit. 
Kies je voor overschrijving, dan kan het iets langer duren voor het bedrag op onze rekening staat.
Het pakje wordt dan verzonden van zodra wij je betaling op onze rekening ontvangen hebben.

Wanneer een product om de een of andere reden niet geleverd kan worden, zal de koper hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht. De koper kan geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding hiervoor.
 

RETOURNEREN

Je hebt als consument recht om af te zien van je aankoop binnen de 14 dagen na aankoop en mits schriftelijk mededeling aan Lots of Little. Dit kan via ons herroepingsformulier op de site. 

De mogelijkheid tot herroeping geldt niet in het geval van levering van goederen die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

De goederen moeten bij retour in originele verpakking en nieuwstaat (inclusief accessoires en label) binnen een aanvaardbare termijn (maximum 14 werkdagen) teruggestuurd worden. Voeg aub ook de pakbon/factuur erbij.

De verzendkosten en alle verzendrisico’s bij retour zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zullen niet terugbetaald worden door Lots of Little.
Met uitzondering voor verzendkosten van door ons foutief geleverde goederen. 

Vraag steeds om een bewijs van (retour)verzending of gebruik een dienst die een handtekening vraagt bij levering, goederen die verstuurd zijn maar nooit aankomen bij ons worden door ons niet vergoed.

Retourzendingen onder rembours worden niet aanvaard.

Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekeningnummer. 

Artikelen aangekocht in de soldenperiode (januari en juli) of met een korting vanaf 20% kunnen niet geretourneerd worden voor geld. Er kan wel een aankoopbon van Lots of Little ter waarde van het aankoopbedrag (exclusief korting en verzendkosten) in de plaats gesteld worden. Artikelen die aangekocht worden in uitverkoopperiode kunnen niet geretourneerd worden en worden niet terugbetaald. 

 

BESCHADIGING, VERLIES en/of DIEFSTAL TIJDENS HET TRANSPORT

Onze pakketjes zijn tot een waarde van €520 verzekerd door DPD. 
Alle artikelen die wij verzenden worden zorgvuldig gecontroleerd en met zorg ingepakt in een sealed bag. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer je pakket onmiddellijk bij ontvangst. Indien je schade vaststelt aan een artikel of je je pakketje na afzienbare tijd nog niet ontvangen hebt, breng ons dan zo snel mogelijk hiervan op de hoogte door te mailen naar info@lotsoflittle.be. 

 

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen kunnen niet ingeruild worden tov geld. Cadeaubonnen zijn max 1 jaar geldig, of tot sluiting van de webshop.

Meer info vind je in de algemene voorwaarden.
 

 

 

© 2017 - 2021 Lots of Little | sitemap | rss