Kan ik de kledij komen passen of in het echt zien?

Ja, absoluut. Dit kan altijd het hele jaar door, op afspraak in Duffel. Stuur gewoon een mailtje naar info@lotsoflittle.be en we zoeken samen een gepast moment.

Een andere manier om in 'real life' te shoppen is via een popup store of marktje waaraan we deelnemen. Wanneer dit is zal je tijdig vernemen via onze site, nieuwsbrief of facebook/instagram account. Aangezien we een webshop zijn hebben we geen standaard 'bakstenen winkel'. 

Kan ik kiezen om aan een goedkoper tarief de kleding te laten verzenden, bvb via enveloppepost om zo te besparen op verzendkosten? 

Wij werken met vaste verzendtarieven. 

 

Aan huis

Pick up point

Gratis verzending

België

€5,50

€3,95

Vanaf €60

Nederland

€6,95

€5,95

Vanaf €80

Luxemburg

€6,95

n.v.t.

Vanaf €150

Frankrijk

€9,95

n.v.t.

Vanaf €150

Duitsland

€7,95

n.v.t.

Vanaf €150

Wij begrijpen dat het niet leuk is om verzendkosten te betalen. Maar anderzijds bespaar je met online winkelen ook heel wat kosten (geen brandstof voor je wagen, geen parkeergeld tijdens het shoppen of boetes van verkeerd parkeren,...). Door te werken met DPD zijn alle pakketjes verzekerd tot een waarde van €520.

Je kledij wordt netjes en makkelijk zo bij je thuis bezorgd. We vinden het erg belangrijk dat onze kleertjes op een goede en snelle manier bij jou thuis geraken.

Wij kiezen op alle vlakken voor betrouwbaarheid en kwaliteit, dus ook in onze manier van verzenden. 

Is online betaling via deze site veilig?

Absoluut. Je betaling en bankgegevens worden via een beveiligde verbinding gegenereerd. We werken samen met Mollie payements hiervoor.  Mollie is een pioniersbedrijf in online betalingen. 

De maat die ik zoek is uitverkocht, wat nu?

Indien het artikel of de maat dat je zocht uitverkocht is, kan je ons altijd contacteren per mail of via het contactformulier. 

Afhankelijk van het merk kunnen we dan nagaan of we nog kunnen bijbestellen of niet.

Kan ik ook een cadeaubon bestellen en hoe werkt dit?

Ja hoor dat kan! Alle uitleg vind je in de menu bovenaan de site bij 'cadeaubon'.  

Ik ben niet tevreden over mijn aankoop, wat nu?

Wij hebben het liefst tevreden klanten, maar stel dat je toch om de een of andere reden niet tevreden bent van je aankoop dan zijn er enkele mogelijkheden.

> Je ruilt het product (binnen de 14 dagen) tegen een ander product. De verzendkosten voor retour sturen zijn voor jouw rekening. Het verschil wordt teruggestort of door jou als klant bijbetaald (bvb als je een nieuw artikel bestelt dat duurder is). Neem contact op via info@lotsoflittle.be

> je stuurt of brengt het product terug naar Lots of Little,. Verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekenening. Lots of Little zal jou het aankoopbedrag terugbetalen, mits het product in goede ongedragen staat is, bij voorkeur met alle labels er nog aan. 

Je vult hiervoor het herroepingsformulier in dat je kan vinden onderaan de website.

Voor meer info lees onze algemene voorwaarden of het stukje 'verzenden en retourneren' onderaan onze website.. 

Waarvoor staat GOTS label en OEKOTEX ? 

Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten.

OEKO-TEX is een keurmerk, het test de kleding op schadelijke stoffen. Als een kledingstuk het Oeko-tex keurmerk krijgt, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor de huid en gezondheid van je kind dus!

Een groot aantal van de merken die wij verkopen hebben dit label. 

Bevatten de andere merken dan schadelijke stoffen? Nee niet bepaald. Maar deze die het OEKO-TEX label dragen zijn hiervoor specifiek gekeurd. Dus zekerheid gegarandeerd. 

Geven jullie soms kortingen?

Wij doen af en toe leuke acties en give aways. Als je deze niet wil missen kan je je best inschrijven op onze nieuwsbrief.

Daarin organiseren we soms ook speciale acties, die enkel gericht zijn naar onze nieuwsbrieflezers. 

Elk jaar zijn er twee soldenperiodes januari en juli. Hou er wel rekening mee dat aangezien we een kleinschalige webshop zijn, de populairste stuks en de meeste maatjes tegen die periode sowieso al de deur uit zijn. Bovendien bieden wij een heel aantal kleine merken aan, waar we gezien de lage marges die we er op hebben, al de scherpste prijs bieden en we onmogelijk nog grote kortingen kunnen geven. Wachten tot koopjesperiodes heeft bij deze merken dan ook weinig zin. 

© 2017 - 2021 Lots of Little | sitemap | rss